معرفی سیگنال خرید و فروش بورس
سیگنال خرید و فروش در بازار بورس به معنای علامت یا اخطار برای خرید و فروش از جانب تحلیلگران می باشد.
با توجه به استقبال زیاد مردم از ارز دیجیتال و بورس، بستر مناسبی برای افراد فعال و باتجربه در این حوزه ایجاد شده است. این افراد در صفحه شخصی اینستاگرام، وب سایت و … سیگنال خرید و فروش بورس و ارز دیجیتال را به دنبال کنندگان خود معرفی می کنند. این افراد با توجه به دانش و تحلیل هایی که دارند سیگنال هایی را به صورت رایگان یا در ازای پرداخت مبلغی در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهند. نکته ای که در این روش از سرمایه گذاری وجود دارد این است که ممکن است سیگنال دریافتی درست یا غلط باشد. بدین ترتیب باید سیگنال خود را از یک منبع آگاه دریافت کنید تا بعدا دچار مشکل نشوید.
معرفی سیگنال بورس
لغت سیگنال به معنای راهنما و نشانه می باشد. سیگنال خرید و فروش در بازار بورس به معنای علامت یا اخطار برای خرید یا فروش می باشد که از جانب تحلیلگران به سرمایه گذاران داده می شود. به این نکته توجه کنید که اخبار مهم مانند جنگ اوکراین و روسیه، شایعات و … هر کدام می توانند نوعی سیگنال معاملاتی باشند. فرض کنید یک تحلیلگر بازار بورس با بررسی اطلاعات و نمودارهایی که در اختیار دارد یک سهم به قیمت 200 تومان به سرمایه گذاران معرفی می کند. تحلیل گر حد ضرر و سود سهام را مشخص می کند و از سرمایه گذاران در خواست می کند در یک بازه زمانی معین اقدام به خرید این سهم کند. اکنون افرادی که دنبال کننده ی این فرد هستند می توانند با توجه به تجاربی که از گذشته نسبت به تحلیلگر دارند اقدام به خرید سهام کنند. در واقع سیگنال نوعی آنالیز اطلاعات و در اختیار گذاشتن آنالیز برای دیگران می باشد.
آنالیز تحلیلگران برای سیگنال
آشنایی با سیگنال خرید و فروش
سیگنال خرید به سیگنالی گفته می شود که برای خرید یک سهام یا ورود به بورس داده می شود. اگر فردی خود دوره های آموزشی تحلیل بورس را بگذراند می تواند با تصمیم و نظر خود اقدام به خرید سهام کند. سیگنال فروش درست برعکس خرید می باشد. آنالیزهایی که تحلیلگران برای فروش یک سهم انتشار می دهند را سیگنال فروش می گویند. آموزش هایی که در رابطه با بورس داده می شود زمان خرید و فروش سهم را از ابتدا در یک دوره ی کوتاه مدت یا بلند مدت تعیین می کند.
اصول تحلیلگران بورس
به سیگنال خرید و فروش اعتماد کنیم؟
تحلیل گرانی که سیگنال خرید و فروش را انتشار می دهند هر کدام مبنا و اصولی را در نظر می گیرند. برخی از تحلیلگران براساس آموزش هایی که دیده اند و با استفاده از نمودارها، سیگنال سهام های مختلف را انتشار می دهند. برخی دیگر از تحلیلگران به طور کاملا اصولی و از ابتدا به تحقیق در رابطه با شرکت هایی که سهام خود را در بورس ارائه داده اند می پردازند. بدین ترتیب سیگنال های انتشار داده شده فقط مربوط به یک یا دو سهم نمی شود. ممکن است فردی توصیه کند که سهام B را خریداری کنید و فردی دیگر سهام A را پیشنهاد بدهد. اما باید به این نکته توجه کنید که هر سیگنالی درست نیست و نمی توان به هر سیگنال از جانب هر فردی اعتماد کرد. بدین ترتیب باید یک فرد معتمد که کارنامه مناسب تری نسبت به سایر تحلیلگران دارد را انتخاب کنید و فقط بر اساس سیگنال های داده شده از آن فرد اقدام به خرید و فروش سهام کنید.
آیا صرفا با استفاده از سیگنال ها می توان در بازار بورس فعالیت کرد؟
برای فعالیت در بازار بورس صرفا سیگنال خرید و فروش کافی نیست. ممکن است فردی به استناد سیگنال های صحیح وارد بازار بورس و فعالیت در این بازار شود اما نتواند سود مدنظر خود را از این بازار کسب کند. برای فعالیت در بازار بورس افراد باید مدیریت مالی بالایی داشته باشند. برای اینکه بتوانید معاملات خود در بورس را مدیریت کنید باید در رابطه با مدیریت پرتفوی آموزش ببینید. این آموزش ها به افراد مبتدی کمک می کند تا در زمانی که اوضاع بورس خطرناک می شود بتوانند سریعا سرمایه خود را خارج کنند و از ضررهای سنگین جلوگیری کنند.
مدیریت مالی بورس
اصولی مدیریت مالی در بورس چیست؟
- برای خرید و فروش سهام در بورس عجله نکنید. شما نباید با یک سیگنال خرید بلافاصله تمام سرمایه ی خود را صرف خرید یک سهم کنید. بهتر است بخش اعظم سرمایه را به عنوان پشتیبانی نگه دارید.
- بعد از هر سیگنال خرید شما فقط مجاز به خرید سهم به اندازه ی 10 تا 15 درصد از سرمایه ی خود هستید. به عنوان مثال اگر سرمایه ی شما 30 میلیون است شما 3 یا 5/4 میلیون می توانید سهام خریداری کنید.
- پس از هر سیگنال خرید ابتدا حد سود و ضرری که تحلیلگر اعلام می کند را در نظر بگیرید سپس اقدام به خرید سهام کنید.
چه عواملی سبب انتشار سیگنال خرید و فروش توسط تحلیلگران می شود؟
برخی از عواملی که موجب انتشار سیگنال خرید و فروش می شود عبارتند از:
- گاهی اوقات متوجه می شوید که معاملات یک سهم در بورس به طور ناگهانی افزایش پیدا کرده است. این افزایش حجم معاملات نشان دهنده ی رشد یک سهام می باشد و یک سیگنال خرید محسوب می شود.
- ممکن است بر اساس مطالعه ی نمودارهای قیمت یک سهم متوجه نوسانات آن شوید.
- گاهی اوقات معامله گران به طور احساسی در بازار بورس فعالیت می کنند این می تواند یک سیگنال خرید یا فروش باشد.
- گاهی اوقات یک سهام با ارزش بسیار بالاتر یا پایین تر در بازار بورس ارائه می شود.
امروزه حجم اطلاعات بورس بسیار بالا است و تنها با دیدن نمودارهای قیمتی نمیتوانید آنها را تحلیل کنید. از این رو می توانید از نرم افزارهایی استفاده کنید که این اطلاعات را طبقه بندی شده در اختیار شما قرار دهند. عملکرد برخی از نرم افزار ها کاهش میانگین است و برخی دیگر برای معاملات بورس سیگنال می دهند.
ویژگی های سیگنال بورس
یک سیگنال مناسب بورسی چه ویژگی هایی دارد؟
- تعیین قیمت: اگر یک سیگنال خرید سهام در قیمت 2000 تومان باشد. در صورتی که سهام وضعیت مناسبی در بورس پیدا کند ممکن است در طول یک روز به 2200 تومان برسد. توجه کنید سیگنال داده شده در قیمت 2000 تومان بوده پس زمانی که سهام به قیمت 2200 می رسد این سیگنال منقضی می شود. به هیچ وجه سیگنال منقضی شده را خریداری نکنید.
- تعیین زمان: زمانی که یک سیگنال خرید اعلام می شود این سیگنال فقط در همان روز اعتبار دارد اگر چند روز بگذرد ممکن است سهام به حد سود و ضرر خود برسد. بدین ترتیب دیگر قابلیت خرید را ندارد.
- تعیین حد ضرر و حد سود سهام: از سیگنال هایی استفاده کنید که تحلیل گر حد ضرر و حد سود آن را تعیین کرده است. گاهی اوقات یک سهام در حال نزول است و به حد ضرر می رسد در این هنگام باید بلافاصله از معامله خارج شوید.
- نسبت ریسک به بازده: نسبت معاملات ضررده و سوده باید کمتر از یک سوم باشد.
سخن آخر
به این نکته توجه کنید که سیگنال خرید و فروش خوب باید از جانب یک منبع معتبر داده شود. یک سیگنال از منبع درست می تواند رشد خوبی در بازار بورس داشته باشد. سیگنال هایی که توسط منابع نامعتبر داده می شود در اکثر اوقات رشد خوبی نخواهند داشت. در نتیجه سرمایه گذار متضرر می شود البته همیشه اینطور نیست برخی از افراد از همان سیگنال نامعتبر و ضعیف با یک مدیریت مالی مناسب سود می برند.
آکادمی فلفلانی
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
صفر تا صد تحلیل عرضه و تقاضا و نقش آن در بازارهای مالی برای معامله گران
192 بازدید
-
همه آنچه که یک معامله گر باید در رابطه با بهترین اکسپرت فارکس بداند.
172 بازدید
-
تریدر یا معامله گر کیست؟ با یکی از پولسازترین شغل های قرن آشنا شوید!
325 بازدید
-
آیا سبدگردانی خوب است؟ صفر تا صد آنچه که باید بدانید.
136 بازدید
-
پولبک چیست؟ آنچه تحلیلگران تکنیکال باید بدانند.
326 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.