تریدر یا معامله گر کیست؟ با یکی از پولسازترین شغل های قرن آشنا شوید!
در این مقاله به تعریف تریدر یا معامله گر پرداختیم. همچنین برخی از ویژگی های این شغل را همراه با مزایا و معایب آن بررسی کردیم.
احتمالا این روزها نام تریدر یا معامله گر به گوشتان خورده باشد. بدون شک همه ما می دانیم که تکنولوژی در عصر جدید مشاغل زیادی را به دنیا معرفی کرده است. این نسل جدید از مشاغل را شاید بتوان به عنوان نوادگانی در نظر گرفت که کمتر ویژگی هایی از اجدادشان، یعنی همان مشاغل سنتی را به ارث برده باشند! در این مقاله همراه ما باشید تا با یکی از مهمترین این مشاغل یعنی ترید (trade) در بازارهای مالی آشنا شوید.
تریدر یا معامله گر به چه کسی گفته می شود؟
به افرادی که با تجزیه و تحلیل نمودارها و اطلاعات بنیادی و اقتصادی، در بازار های مالی مختلف دست به معامله و خرید و فروش سهام، جفت ارز، ارزدیجیتال، طلا و… می زنند تریدر یا معامله گر گفته می شود. در واقع خرید و فروش در زمان مناسب و درست است که تریدر یا معامله گر را به سود می رساند.
تریدر یا معامله گر
تریدر یا معامله گر حرفه ای، چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
- یک تریدر یا معامله گر حرفه ای به صورت مدام مشغول یادگیری است. در واقع او می داند که روند کسب دانش و تجربه در این بازار هیچ گاه پایان ندارد.
- با مبحث روانشناسی بازار آشنایی کامل دارد. از این رو در دام احساسات مخربی چون ترس یا طمع نمی افتد.
- به دنبال یک شبه پولدار شدن نیست و طی یک روند منطقی و منظم معامله می کند. کسانی که بازارهای مالی را با قمار اشتباه می گیرند، بدون شک چیزی جز زیان به دست نمی آورند.
- یک تریدر یا معامله گر کاربلد، برای خود ساعت کار تعیین می کند و از معامله بیش از حد ( Over trading)، اجتناب می کند. در واقع معامله گری هم نوعی شغل است که باید میان آن و زندگی، تعادل ایجاد کرد.
- به مدیریت سرمایه خود پایبند است. به اصطلاح معامله گران، یک تریدر حرفه ای هیچ گاه همه تخم مرغ های خود را در یک سبد نمی چیند.
- از ضرر و زیان معاملاتش دچار ناامیدی نمی شود، بلکه به دنبال رفع ایراد خود و آموزش بیشتر است.
- یک تریدر یا معامله گر حرفه ای، باید همیشه نسبت به آخرین اخبار اقتصادی و سیاسی دنیا مطلع باشد و بتواند تاثیراتشان بر بازارها را تجزیه و تحلیل کند.
ساعت کاری شغل تریدری چگونه است؟
بعضی از افراد شغل تریدری یا معامله گری را به عنوان یک شغل تمام وقت و بعضی دیگر، آن را به عنوان یک شغل پاره وقت انتخاب می کنند. در واقع زمانی که تریدر یا معامله گر در بازار صرف می کند، بستگی به ساعت کاری بازاری دارد که در آن فعالیت می کند. مهم ترین بازارهای مالی که این روز ها معامله گران زیادی در آن ها مشغول هستند، موارد زیر می باشد:
- بازار سهام و اوراق بهادار که معمولا در کشورهای مختلف وجود دارد؛ مثل بورس ایران.
- بازار فارکس
- بازار کریپتوکارنسی یا ارزهای دیجیتال
تریدر یا معامله گر
به عنوان مثال در بازاری مثل بورس ایران شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 12:30 باز است، معامله گران فقط در این ساعت می توانند دست به خرید و فروش سهام خود بزنند. معمولا آن ها در باقی ساعات کاری روزشان، سهام شرکت های مختلف را تحلیل می کنند.
تریدر یا معامله گر بازار ارزهای دیجیتال، همه روزه و به صورت 24 ساعته می توانند معامله کنند.
تریدر یا معامله گران بازار فارکس نیز می توانند به صورت 24 ساعته از دوشنبه تا جمعه فعالیت کنند. بازار فارکس شنبه ها و یکشنبه ها تعطیل است.
مزایای شغل معامله گری:
- شما همه جوره رئیس خودتان هستید.
- هیچ سقف درآمدی برایتان وجود ندارد. در واقع هر چه دانش و مهارت بیشتری کسب کنید، درآمد بیشتری خواهید داشت.
- می توانید معامله گری را به عنوان شغل دوم و پاره وقت حتی در منزل انجام دهید. پس نیاز به مکان فیزیکی و چیزهایی از این قبیل ندارید.
معایب شغل معامله گری:
- برای یک تریدر یا معامله گر، هیچ حقوق و بیمه سر ماهی وجود ندارد.
- اصل و اساس ورود به بازارهای مالی، ریسک پذیری می باشد. زیرا علاوه بر دانش و مهارت شما، عواملی چون اوضاع اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کشورها و تمام دنیا، تقریبا بر همه بازارهای مالی موثر است. پس می توان گفت که این حوزه، استرس بالایی دارد.
- چارچوب و ساختار مشخصی وجود ندارد و ایجاد این چارچوب و نظم، هنر شما را می طلبد.
ترید در بازارهای مالی
جمع بندی
ترید یا معامله گری یکی از پولسازترین شغل های این عصر، یعنی عصر تکنولوژی می باشد. توجه داشته باشید که اولین شرط برای ورود به این حوزه عشق و علاقه واقعی است. چون همانطور که پیش از این گفتیم، این شغل همانطور که مزایا و درآمد زیادی دارد، معایب و دشواری هایی نیز دارد که تنها راه فائق آمدن بر آن ها، علاقه و تخصص است.
برای ورود به عرصه تریدر یا معامله گر شدن، هیچ کس از شما آزمون ورودی نمی گیرد تا توانایی هایتان را بسنجد! پس این خود شما هستید که باید بی وقفه به دنبال کسب دانش، مهارت، تخصص و تجربه بیشتر باشید.
در نظر داشته باشید که افراد زیادی در سطح دنیا، همین حالا از این راه پول ها و درآمدهای کلان به دست می آورند؛ پس اگر آن ها توانسته اند شما نیز می توانید. تنها شرط آن یادگیری بیشتر و بیشتر است.
برای آموزش رایگان تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی میتوانید به این لینک مراجعه کنید.
یکی از منابع تحلیلی برای فعالیت در بازارهای مالی، تحلیل گری و معاملهگری وبسایت دنیای اقتصاد است، سعی کنید همواره تسلط کامل بر روی اخبار داشته باشید، اگرچه این اخبار هیچگاه جایِ تحلیل تکنیکال و یا حتی فاندامنتال (تحلیل بنیادی) و مباحث ارزشگذاری سهام را نمیگیرد.
آکادمی فلفلانی
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
اندیکاتورهای اختصاصی تریدینگ ویو برای بورس تهران
156 بازدید
-
صفر تا صد تحلیل عرضه و تقاضا و نقش آن در بازارهای مالی برای معامله گران
627 بازدید
-
همه آنچه که یک معامله گر باید در رابطه با بهترین اکسپرت فارکس بداند.
435 بازدید
-
آیا سبدگردانی خوب است؟ صفر تا صد آنچه که باید بدانید.
336 بازدید
-
پولبک چیست؟ آنچه تحلیلگران تکنیکال باید بدانند.
546 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.